Direktlänk till inlägg 14 december 2009
Tilltugg till glöggen, recpetet kommer från blossa.se.
Rosta nötterna i torr stekpanna tills de är gyllenbruna. Hacka dem grovt och smaksätt med flingsalt.
Skär osten i 1x1cm stora kuber. Doppa ostbitarna i honung. Om honungen är för trögflytande kan man köra den i mikron några sekunder. Panera varje ostbit med nöthacket.
Serveras rumstempererade.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|