Direktlänk till inlägg 19 december 2009
4 portioner
4 sillfiléer, urvattnade
1-2-3-lag:
1 del ättika 12%
2 delar vatten
3 delar socker
1 msk hela nejlikor
3 st lagerblad
10 st kryddpepparkorn
1 dl Dufvenkrooks Original
glögg till en halv liter lag
1 st rödlök, skivad
Gör så här:
Koka upp vatten, ättika, socker, nejlika, lagerblad och kryddpeppar.
Låt svalna och smaka av med glögg. Lägg i sillfiléerna och den
skivade rödlöken. Låt stå i kylen över natten.
Receptet kommer från dufvenkrooks.se.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|