spettan

Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

Senapspanerad lax med getostpotatis

Av spettan - 17 januari 2010 18:10

4 st filébitar (150 g)

salt

svartpeppar

2 tsk gula senapsfrön, krossade i mortel

2 tsk bruna senapsfrön, krossade i mortel


Krydda laxbitarna med salt, peppar och senapsfrön. 

Stek dem 2-3 minuter på varje sida i en smord panna med lite olja.


Getostpotatis


600 g kokt potatis , skivad

3-4 små salladslökar, skivad

1/2 röd paprika, skuren i småbitar

150 g kärnfria vindruvor

150 g getost, skuren i småbitar

1/2 dl rostade pinjenötter

havssalt

olivolja


Värm potatisen i olivolja, tillsätt salladslök och paprika och smaksätt med lite salt.

Låt allt bli varmt och blanda i druvor och getost.

Servera getostpotatisen överströdd med pinjenötter.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spettan - 13 juni 2022 16:47


Har inte lagt ut något på länge! Så det blir ett långt sommarlov. Trevlig sommar! ...

Av spettan - 10 maj 2022 18:15


Nordanvindar och duggregn! Hoppas det nappar?

Av spettan - 5 maj 2022 07:24


Tänker på twistband när jag ser det här!

Av spettan - 2 maj 2022 17:16


Virka är något jag inte kan känns inte så viktigt heller för vad skulle jag virka! ...

Av spettan - 30 april 2022 21:15


Tyvärr var den inte öppen.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Gästbok

Sök i bloggen

Spettan

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards