Direktlänk till inlägg 17 januari 2010
4 st filébitar (150 g)
salt
svartpeppar
2 tsk gula senapsfrön, krossade i mortel
2 tsk bruna senapsfrön, krossade i mortel
Krydda laxbitarna med salt, peppar och senapsfrön.
Stek dem 2-3 minuter på varje sida i en smord panna med lite olja.
Getostpotatis
600 g kokt potatis , skivad
3-4 små salladslökar, skivad
1/2 röd paprika, skuren i småbitar
150 g kärnfria vindruvor
150 g getost, skuren i småbitar
1/2 dl rostade pinjenötter
havssalt
olivolja
Värm potatisen i olivolja, tillsätt salladslök och paprika och smaksätt med lite salt.
Låt allt bli varmt och blanda i druvor och getost.
Servera getostpotatisen överströdd med pinjenötter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|