Direktlänk till inlägg 17 januari 2010
2 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 knippe basilika
1 burk körsbärstomater 400 g
en nypa socker
1/2 burk creme fraiché
salt
svartpeppar
150 g minimozarella
Hetta upp olivoljan i en panna.
Tillsätt fint hackad vitlök och låt den bli mjuk utan att ta färg.
Rör mer grovt hackad basilika.
Häll på burken med tomater.
Tillsätt sockret och låt koka upp.
Rör ner creme fraiché och till sist minimozarellan.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Häll såsen över pastan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|