Direktlänk till inlägg 7 februari 2010
Receptet kommer från kokboken Ät mej! av Wingårdh och Sjöberg. Till det här receptet brukar jag använda panugusfilé istället för koljafilé.
4 portioner
4 x 150 g koljafilé
1/4 squash
1/4 aubergine
1 röd paprika
1 gul paprika
1 röd lök
2 msk finhackad perslija
2 msk finskuren gräslök
20 g ströbröd
20 g riven permesan
2 msk olivolja till stekning
citron
salt & peppar
Skär alla grönsaker i mycket små tärningar, blanda med parmesan och ströbröd.
Panera fisken i blandningen, stek den därefter i olivoljan ca 2 minuter på varje sida. Obs! Stektiden varierar beroende på vilken fisk du väljer.
Salta och peppra.
Servera gärna med potatismos och en citronklyfta.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
|