spettan

Direktlänk till inlägg 7 februari 2010

Stekt grönsakspanerad koljafilé

Av spettan - 7 februari 2010 12:15

Receptet kommer från kokboken Ät mej! av Wingårdh och Sjöberg. Till det här receptet brukar jag använda panugusfilé istället för koljafilé. 


4 portioner


4 x 150 g koljafilé

1/4 squash

1/4 aubergine

1 röd paprika

1 gul paprika

1 röd lök

2 msk finhackad perslija

2 msk finskuren gräslök

20 g ströbröd

20 g riven permesan

2 msk olivolja till stekning

citron

salt & peppar


Skär alla grönsaker i mycket små tärningar, blanda med parmesan och ströbröd.

Panera fisken i blandningen, stek den därefter i olivoljan ca 2 minuter på varje sida. Obs! Stektiden varierar beroende på vilken fisk du väljer.

Salta och peppra.


Servera gärna med potatismos och en citronklyfta.


                       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spettan - 13 juni 2022 16:47


Har inte lagt ut något på länge! Så det blir ett långt sommarlov. Trevlig sommar! ...

Av spettan - 10 maj 2022 18:15


Nordanvindar och duggregn! Hoppas det nappar?

Av spettan - 5 maj 2022 07:24


Tänker på twistband när jag ser det här!

Av spettan - 2 maj 2022 17:16


Virka är något jag inte kan känns inte så viktigt heller för vad skulle jag virka! ...

Av spettan - 30 april 2022 21:15


Tyvärr var den inte öppen.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Gästbok

Sök i bloggen

Spettan

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards