Direktlänk till inlägg 7 februari 2010
Receptet kommer från kokboken Ät mej! av Wingårdh och Sjöberg. I kokboken har dom använt långafilé, jag brukar ta pangus- eller hokifilé. Om jag inte har chilisauce hemma brukar jag använda sambal oelek eller sambal badjak, funkar också.
4 portioner
1 dl olivolja
2 finhackade vitlöksklyftor,
1 msk curry
2 tsk hot chilisauce (asiatisk)
Blanda marinaden och lägg i fiskbitarna.
Låt marineras i ca 1 5 minuter.
Salt och peppra innan du grillar på hög värme i ca 3 minuter på varje sida.
Obs! Stektiden varierar beroende på vilken fisk du väljer.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
|