Direktlänk till inlägg 6 mars 2010
4 portioner
1 stor gul lök, hackad
1 grönt äpple, hackad
1 dl ris
2 msk smör
1 msk curry
2 buljongtärningar
8 dl vatten
Fräs löken med curryn i ca 5 minuter, utan att den tar färg.
Riv äpplet grovt, ner i kastrullen.
Tillsätt riset och rör om.
Smula buljongtärningarna och tillsätt vattnet, rör om.
Koka soppan sakta i 20 minuter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|