spettan

Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Fjäderholmsansjovis

Av spettan - 23 november 2009 19:08

Det här receptet kommer från tidningen Gourmet 1992-1993. Jag väljer att hacka alla ingredienser och rör ihop med cremé fraichen och kaprisen. 


10-15 ansjovisfiléer

1 dl cremé fraiche

1/2 röd lök, finhackad

1/2 rött äpple, finhackat

1 msk kapris


Fördela ansjovisen på ett fat.

Blanda lagen och slå den över filéerna på morgonen om den ska serveras på kvällen. 

Till servering kokta ägg i halvor.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spettan - 13 juni 2022 16:47


Har inte lagt ut något på länge! Så det blir ett långt sommarlov. Trevlig sommar! ...

Av spettan - 10 maj 2022 18:15


Nordanvindar och duggregn! Hoppas det nappar?

Av spettan - 5 maj 2022 07:24


Tänker på twistband när jag ser det här!

Av spettan - 2 maj 2022 17:16


Virka är något jag inte kan känns inte så viktigt heller för vad skulle jag virka! ...

Av spettan - 30 april 2022 21:15


Tyvärr var den inte öppen.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Gästbok

Sök i bloggen

Spettan

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards