Direktlänk till inlägg 23 november 2009
Det här receptet kommer från tidningen Gourmet 1992-1993. Jag väljer att hacka alla ingredienser och rör ihop med cremé fraichen och kaprisen.
10-15 ansjovisfiléer
1 dl cremé fraiche
1/2 röd lök, finhackad
1/2 rött äpple, finhackat
1 msk kapris
Fördela ansjovisen på ett fat.
Blanda lagen och slå den över filéerna på morgonen om den ska serveras på kvällen.
Till servering kokta ägg i halvor.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|