Direktlänk till inlägg 1 november 2009
1/2 purjolök
1 fänkål
2 morötter
1/2-1 dl vitt vin
5-7 dl buljong (valfri, hummer- eller fiskbuljong)
400 g kräftost
2 dl creme fraiche
1 burk kräftstjärtar
Strimla grönsakerna fint. Bryn grönsakerna i smör, häll på halva mängden buljong och vin, låt puttra 15-20 minuter. Pudra lite mjöl över grönsaksröran och späd med resten av buljongen till lagom tjocklek. Tillsätt ost, creme fraiche och till sist kräftstjärtar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|